072 844 00 69

info@spanplafondschoon.nl

Hoe wij werken?

 

Spanplafondschoon.nl is één van de weinige en in ieder geval HET EERSTE gespecialiseerde schoonmaakbedrijf voor het reinigen van spanplafonds. U hebt waarschijnlijk al gemerkt dat reguliere schoonmaakbedrijven zich hier niet aan wagen. Zij missen de kennis en ervaring om op een goede manier uw spanplafond te reinigen. Zij durven het niet aan omdat een spanplafond in de regel erg kostbaar is.

Wij hebben een verbluffend eenvoudige oplossing gevonden met een zelf ontwikkelde methode en een zeer effectief reinigingsmiddel, ontwikkeld in samenwerking met een gerenommeerde leverancier in duurzame schoonmaakmiddelen. Het resultaat is een prachtig fris en schoon plafond .

In de regel zijn de werkzaamheden in één dag gedaan, u kunt zelfs uw meubelen gewoon laten staan! 

Hoe wij exact te werk gaan vertellen wij u graag bij aanvang van onze werkzaamheden, maar in de acht jaar dat wij actief zijn hebben wij alleen tevreden klanten gehad!

 

Het door ons laten reinigen van uw spanplafond is     10 x voordeliger dan een nieuw spanplafond en het kan weer jaren mee, vooral wanneer u na de diepe, éénmalige reiniging ons 1 maal per jaar een onderhoudsbeurt laat uitvoeren. Dit kán, maar hoeft niet!(géén contract)